Öğrenci Birliği

17-20.09.2019 tarihleri arasında öğrenci birliği seçim çalışmaları gerçekleştirilmiştir.
Yapılan seçimler sonucunda, sınıf düzey temsilcileri, (Başkan ve Başkan Yardımcıları) ve ortaokul öğrenci birliğine seçilen grup belirlenmiştir.

Her yıl ortaokul düzeyinde, öğrenci birliğine 7.sınıflardan aday olan öğrenci veya öğrenci grupları arasından en çok oyu alanlar seçilmektedir.

2019-2020 öğretim yılı, ortaokul öğrenci birliğine, TEDcam   isimli öğrenci grubu seçilmiştir. TEDcam grubu yedinci sınıf öğrencileri; Ezel Dila ÖZDEMİR, Mert A.YILMAZ, Su ÇIRAK, Poyraz TANINDI, Era N.ULUÇAY ve Doğukan KÜÇÜK isimli öğrencilerden oluşmaktadır. Bağımsız aday olarak seçime giren yedinci sınıf öğrencimiz, Arda TİMUÇİN öğrenci birliği çalışmaları içerisinde bulunacaktır. Öğrenci birliğine seçilen öğrenci grubumuzu tebrik ediyor, yıl içerisinde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Ayrıca sınıf düzey temsilcilerimiz de aşağıda belirtildiği gibi oluşmuştur.

5.Sınıflar, seviye temsilcisi;
Başkan:5C Arda Mehmet Yılmaz