Ortaokul

Ortaokul ara sınıflarına öğrenci alımları kontenjan dahilinde gerçekleştirilir.
Aday öğrencilerin okulumuza kabulü, Aday Öğrenci tarafından hazırlanacak “Başvuru Paketi”, öğrenci ve aile ile gerçekleştirilecek görüşme ile yapılır.

Aday Öğrencinin, Bireysel Tanıma Çalışmasına alınabilmesi için öncelikle ön kayıt işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

ÖN KAYIT BAŞVURU:

• ON-LINE BAŞVURU RANDEVUSU İÇİN; ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMUNA TIKLAYINIZ.
• BİREYSEL BAŞVURU RANDEVUSU İÇİN; gamze.cosar@tedistanbul.k12.tr E- POSTA ADRESİNDEN RANDEVU ALINIZ.

ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• 2 Adet Fotoğraf
  • Öğrenci Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Okumakta olduğu okuldan alınacak ve okul müdürlüğü tarafından onaylı öğrenci belgesi, dönem sonu ya da dönem arası notlarını gösteren karne veya not dökümü
  • 100 TL Ön Kayıt ücreti (iade edilmez)
  • Yurt dışından gelecek öğrenciler için, halen okumakta olduğu okuldan alacakları öğrenim belgesi / transcript veya dönem / yıl sonu karnesi ön kayıt için yeterlidir.
    Not: Kesin kayıt aşamasında, alınan belgelerin İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Denklik Bürosu veya halen bulunulan ülkenin Eğitim Ataşeliği/Eğitim Müşavirliği tarafından Denklik Belgesine dönüştürülmesi gerekmektedir.
Kesin kayıtlar, Aday Öğrenci tarafından hazırlanacak “Başvuru Paketi” sonuçlarına göre kontenjan dahilinde yapılır.