4. sınıfdan 12. sınıfa kadar hazırlanan gitar programımız, vurmalı çalgıları tanıtmak ve sevdirmek için, zengin eğitim içeriği eşliğinde vurmalı çalgı enstrümanlarını öğretmeyi ve öğrencilerin ritmi hayatlarının bir parçası haline getirmelerini hedefler. Dersler doğru pozisyonda oturuş, duruş, tuşe ve koordinasyon, el bilek kuvvetlendirme egzersiz çalışmaları, ödev sorumluluğu ve evde çalışma pedinde  tekrar etme, çalışma bilinci geliştirme, nota-ritim çalışmaları ve akıcı çalma teknikleri ile ilerlemektedir.  Derslerimizde, akademik yeterliliğe sahip öğretmenlerimiz tarafından beden-zihin rahatlığını sağlayan pedagojik unsurlar eğitimin bir parçası haline getirilmiştir. Bireysel müzik odalarında yapılan derslerde öğrencilerin kişisel öğrenme ritimlerine paralel programlar uygulanmaktadır. Vurmalı çalgılar branşında çalışmalarınıza devam ederken, okul sonrası bireysel derslerde davul branşında  LCM (London College of Music)  sınav programlarına da öğrenci hazırlamaktadır.

İngiltere merkezli Akademilerin müzik alanında uygulamakta olduğu sertifika ve diploma programı, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere uluslararası geçerliliğe sahip bir eğitim ve sınav sistemidir. Toplu teori ve solfej dersinin ardından bireysel davul derslerine katılıp, dönem sonunda uygulanacak sınavlar sonucunda uluslararası   sertifika sahibi olabilirsiniz.