Sistem Tanıtım Toplantısı ve Okul Aile Birliği Genel Kurulu

Değerli Velilerimiz,

2021-22 Eğitim Öğretim Yılı 1, 2, 3 ve 4. Sınıflar Sistem Tanıtım Toplantısı ve Okul Aile Birliği Genel Kurulu 1 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecektir. Toplantı: Sistem Tanıtım Toplantısı Saat:14.30-15.30 Ders öğretmenleri genel rutinler, beklentiler ve ders programları ile ilgili bilgilendirme yapacaklardır. Toplantı öğretmenlerimizin ve velilerimizin, beklentileri net olarak bilmelerini sağlayacağı için önemlidir.

Toplantımız online olarak yapılacaktır. Toplantıya öğrencilerimizin okul gmail hesaplarından giriş yapmanız gerekmektedir. Sınıf öğretmenleri tarafından toplantı linki öğrencilerin Google takvimine işlenecektir. Öğrenci takvimlerinden linke tıklayarak katılabilirsiniz. Google takvimden toplantıya katılmak için ekteki yönergeden faydalanabilirsiniz.

Toplantı: Okul Aile Birliği Genel Kurulu
Saat: 15.45-16.15

Aşağıdaki linke tıklayarak Okul Aile Birliği Genel Kurulu’na katılabilirsiniz.
Katılımızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımla,

Belma ASAM