Lise 12. Sınıflar 1. Dönem Sınav Takvimi

Sayın Veliler, Sevgili Öğrenciler,

T.C. MEB’liği 12/02/2021 tarih ve 20619760 sayılı genelgesinde yapılan açıklamalar doğrultusunda;

• Lisedeki tüm sınıf seviyelerinde 1.Döneme ait ortak sınavlar 01-09/03/2021 tarihleri arasında okulda yapılacaktır. Sınav takvimi aşağıdadır. Sınavlar 7 Eylül- 1 Kasım 2020 tarihleri arasındaki konuları kapsayacaktır. Sınav takvimi, öğrenci bilgileri şifreli alanda görülebilir.
  • 12. Sınıf öğrencilerinin sınavlara okulda girmesi zorunludur.
  • Sınav haftası süresince servis ücretsiz olup yemek olmayacaktır.
  • Sınavlar için yatılı kısmı 26 Şubat 2021 Cuma gününden itibaren açılacaktır.
  • 12. Sınıflarda yüz yüze eğitim 10/03/2021 tarihinden itibaren başlayacaktır.
  • 12. Sınıflarda haftada 3 gün (Salı-Çarşamba-Perşembe) birinci dönem ders programı yüz yüze olarak uygulanacaktır. Yüz yüze eğitime katılmayanlar da aynı eğitimi online olarak almaya devam edecektir.
  • Yüz yüze eğitimde servis kullanımı ücretli olup, 22 Şubat 2021 tarihinden itibaren servis ücreti hakkında servis firmasından bilgi alınabilir.
  • Yüz yüze eğitimde öğle yemeği ücretli olup, 22 Şubat 2021 tarihinden itibaren yemek ücreti hakkında yemek firmasından bilgi alınabilir. Okula dışarıdan yemek getirilemez ve yemek için okuldan ayrılınamaz.
  • Sorumluluk sınavları 22-26/03/2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Sorumluluk Sınav takvimi ayrıca sizlere gönderilecektir. Sorumluluk sınavı için ulaşımı öğrenci kendi sağlayacaktır.
  • Lisedeki tüm sınıf seviyelerinde 2.Döneme ait ortak sınavlar 05-13/04/2021 tarihleri arasında okulda yapılacaktır. 2.Döneme ait sınav takvimi ayrıca sizlere gönderilecektir.
  • Okulumuzda her türlü sağlık önlemleri alınmıştır. Yapılan çalışmalar ve uyulması gereken kuralları WEB sayfamızdaki Kılavuzumuzda bulabilirsiniz.

Başarılar dileğimiz, sevgi ve saygılarımızla.