Anaokulu

Öğrenci Alımı
2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı için Anaokulumuza 2015, 2016 ve 2017 doğumlu öğrenciler; Hazırlık, Orta ve Küçük Gruplar olmak üzere üç farklı seviyede kayıt yaptırabilirler.

Bu üç grup için, kurum dışından başvuruda bulunan aday öğrencilerin okulumuza kabulü, PDR uzmanlarımızın yapacakları aile ve öğrenci Bireysel Tanıma Çalışması sonucuna göre yapılır.

Bu görüşmeler randevu ile hafta içi her gün 10:00-16:00, cumartesi günleri 10:00-13:00 saatleri arasında gerçekleşir.

Aday Öğrencinin Bireysel Tanıma Çalışmasına alınacağı gün ve saat ile ilgili randevu, ön kayıt yapıldıktan sonra kayıt birimi tarafından verilir.

Ön Kayıt İçin Gerekli Evraklar
Aday öğrencinin:
• 2 adet vesikalık fotoğrafı
• Nüfus cüzdanı fotokopisi
• Aday öğrenci ön kayıt başvuru formu (Kayıt birimi tarafından verilecektir)
• Ön kayıt ücreti (100 TL)

Okul Tanıtım ve Ön Kayıt için randevu aşağıdaki numara ya da e-posta adresinden alınabilir;

İletişim:
Tel: 0216 485 03 33 Dahili No: 702
e-posta: info@tedistanbul.k12.tr

Bireysel Tanıma Çalışmaları ve veliden alınan bilgiler değerlendirilerek; öğrencilerin hangi sınıf düzeyinde olması gerektiği belirlenir.

Kesin kayıtlar, başvuru sırası ve kontenjan dahilinde yapılır.