2. DÖNEM VELİ TOPLANTISI – 4. SINIF

Değerli Velilerimiz,

İlkokul temel derslerde tüm seviyeler için yaptığımız değerlendirme çalışmalarını tamamladık. Yaptığımız planlamalara ışık tutacağını düşündüğümüz değerlendirme sonuçlarıyla ile ilgili sizlere ve öğrencilerimize geribildirim vermek için ikinci dönem yapılacak olan ilk veli toplantımızı, 16 ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Görüşmeler 15 dakika olarak planlanmıştır.  Görüşmelerin aksamaması için toplantıya zamanında katılmanızı ve verilen süreyi aşmamanızı rica ederiz.

Öğrencilerimizin randevu saatleri bu yazı ile birlikte e-posta adreslerinize gönderilecektir. Sınıf öğretmenleri tarafından randevu saatleri ve linki öğrencilerin Google takvimine işlenecektir. Öğrenci takvimlerinden linke tıklayarak toplantıya katılabilirsiniz.
Bu toplantılar sadece sınıf öğretmenleri ile yapılacaktır. Diğer öğretmenlerimiz ile randevu alarak online görüşmelerinizi tüm dönem boyunca gerçekleştirebilirsiniz.

Toplantıda ele alınacak konular:

• Her sınıf düzeyinde yapılan değerlendirme çalışmaları ile ilgili geri bildirim verilmesi,
  • Öğrencinin, güçlü yanları, geliştirmesi gereken alanlar (akademik, sosyal)
  • Bu konuda yaptıklarımız ve planladıklarımız
  • Beklentilerimiz
  • Sizlerin paylaşımı

Toplantıya katılımızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Sevgi ve Saygılarımla,

Belma ASAM