- Ölçek ve Renklendirme yöntemi kullanılarak Erciyes Dağı’nın izohips maketinin yapılması ve bu maket üzerinde yükselti değerlerinin gösterilmesi
- Türkiye’nin yer şekillerini yükselti basamakları ve renklendirme yöntemiyle gösteren bir kabartma harita hazırlanması ve raporunun sunulması
- Türkiye’de yaygın olarak görülen bir köy altı yerleşmesinin araştırılması ve maketinin hazırlanması
- YEŞİL YOL projelerinin doğaya ve insanlara etkilerinin ve sonuçlarının araştırılması. Doğa ve insan etkileşiminin ilişkilendirilmesi ve anlamlandırılması. Doğa ve insan etkileşimini ortaya koymada coğrafyanın rolünün algılanması.
- Yakın çevrenizde çevre sorunu olarak gördüğünüz bir oluşumu fark ederek proje basamakları oluşturmak ve sunumunu gerçekleştirmek.
ÖNEMLİ: Proje konularının hazırlanma yönergelerine ve değerlendirme kriterlerine konuların üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Mehmet Ali TEZEL
Coğrafya Öğretmeni
İpek PEKMEZCİ
Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı
Füsun ERSOY
OKUL MÜDÜRÜ