2-A SINIFI UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARI

Değerli Velilerimiz,
Heyecanla başladığımız bu yılda eğitim öğretim faaliyetlerimize planladığımız şekilde devam ettik. Uyum çalışmalarımızı tamamlayarak derslerimize başladık. Öğrencilerimiz online ders ortamına alışırken bizler de onları gözlemleme fırsatı bulduk.

21.09.2020 tarihinden itibaren öğrencilerimizin daha fazla paylaşımda bulunabilmeleri ve öğretim faaliyetlerini daha verimli geçirebilmeleri için 2. sınıf ders programında güncelleme yapılmıştır. (aşağıdaki 1. bağlantı) . Takviminizi nasıl güncelleyeceğiniz konusundaki açıklamaları da aşağıdaki 2. bağlantıda yer almaktadır. Yapılan güncelleme ile ilgili bilgilendirmemiz şu şekildedir:

• Öğrencilerimiz iki gruba bölünmüştür ve haftada 6 ders saatini bulunduğu küçük grup ile yürütecektir.
  • Programda belirtilen Türkçe dersleri ile Matematik, Fen Bilimleri ve Kodlama derslerinde öğrencilerimiz yarım grupla derse katılacaktır. Böylece derse katılma ve uygulama yapma oranları artacaktır.
  • Öğrencilerimizin bulunduğu grup ile ilgili bilgilendirme, programın alt kısmında size bu e posta ile iletilmiştir.
  • Yapılan güncelleme sonucunda 18 Eylül Cuma günü saat 14.00’ten itibaren velilerimizin öğrenci Google Takvimlerinde güncellenen her ders için ekteki kılavuzda belirtilen onaylama işlemini yapması gerekmektedir. Böylece öğrencilerimizin güncel derslerinin Google Takvimlerine yerleşmesi sağlanacaktır.
  • Yarım grup ders uygulamalarıyla öğrencilerimizin ders saati sayısında bir değişiklik yapılmamıştır.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

23.09.2020 Cuma akşamı saat 20.30’da Prof. Dr. Soner Yıldırım ile Anaokulu ve İlkokul Sınıf Öğretmenleri Bölüm Başkanı Hicran Apak tarafından 2. sınıf velilerimize yönelik olarak “Nerede Kalmıştık?” konulu seminer Google Hangouts Meet üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminere öğrencilerimizin okul Gmail hesapları ile katılmanızı önemle rica ederim.

Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle…