12 – C SINIFI UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARI

Sayın Veli, Sevgili Öğrenciler,
Şubenizin Haftalık Online Ders Programında 23 Kasım 2020 Pazartesi başlamak üzere değişiklik olmuştur. Şubenize ait Haftalık Online Ders Programı ekteki dosyadadır. Aşağıdaki açıklamaları eksiksiz yerine getirmeyi unutmayın.

UZAKTAN ÖĞRETİM SÜRECİ DERS PROGRAMLARI İÇİN YAPILMASI GEREKENLER:

• Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin okul e-posta adreslerine 22 Kasım Pazar günü saat 13.00 dan sonra Uzaktan Öğretim Ders Programları davetiyelerini gönderecektir.
  • Öğrencilerimiz gelen ders daveti maillerini açıp, “Evet” butonuna tıklayarak, derslerini Google Takvimlerine yerleşmesini sağlayacaktır.
  • Yeni davetleri kabul edildiğinde, öğrencilerimizin haftalık uzaktan öğretim ders programı takvimlerinde oluşacak ve bu program uzaktan öğretim süresince uygulanacaktır.
  • Öğrencilerimizin takvimlerine yerleşen derslerinde “Meet Linkleri” bulunacaktır. Bu linkler ile canlı derslere katılım sağlanacaktır.
  • Öğrencilerimizin ders içeriklerini ve ödevlerini takip edeceği “Classroom Sınıf Davetleri” de öğrencilerimize aynı gün mail olarak gönderilecektir. Öğrencilerimizin bu mailleri açıp “Sınıfa Katıl” diyerek Classroom sınıflarına katılması gerekmektedir.

• WEB sayfamızda bulunan ve sizlere e-posta ile gönderilmiş olan “2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA UZAKTAN VE YÜZ YÜZE EĞİTİM-ÖĞRETİM SÜRECİ İÇİN ALINAN TEDBİRLER VE UYULMASI GEREKEN KURALLAR KILAVUZUNDA” yer alan Uzaktan Öğretim sürecinde veli ve öğrencilerden beklentilere uyulması öğrencilerimizin başarı sağlamasında çok önemlidir.
  • Sağlıklı ve mutlu bir Öğretim Yılı dileğimiz, sevgi ve saygılarımızla.