GLOBAL ISSUES KULÜBÜ GENOA INTERNATIONAL MUN ’18 KONFERANSINDA

25.2.2018

Global Issues Kulübü’nün bu yılki etkinlikleri çerçevesinde 20-25 Şubat 2018 tarihlerinde bir grup öğrencimiz, danışman öğretmenleri Burcu Yünek ve Burcu Cinli eşliğinde İtalya’nın Cenova şehrinde düzenlenen THIMUN onaylı GEMUN konferansına katılmışlardır. Okulumuz öğrencileri bu konferansta Kıbrıs, İtalya ve Peru’yu 13 delege ile temsil etmişlerdir. Konferans sonunda 10. sınıf öğrencilerimizden Ata Doğan ayrıcalıklı öğrenci (Honorable Mention) olarak ilan edilmiştir. Son derece öğretici ve küresel konulara yeni bir bakış açısı kazandıran bu deneyim sonrası öğrencilerimiz, farklı bir ülkeyi kültürel anlamda tanıma fırsatı bularak, pek çok farklı ülkenin ve 400’den fazla katılımcının olduğu uluslararası bir platformda güncel meseleler konusunda fikir alışverişinde bulunma imkanı elde etmişlerdir.