NEPAL TOPLUM HİZMETİ

10.10.2018

Sayın Veli,

Daha önceki yıllarda gerçekleştirdiğimiz gibi bu yıl da Toplum Hizmeti Projesi kapsamında lise öğrencilerimizin Nepal’ de bir köy okulundaki küçük öğrencilerle çalışma yapmaları planlanmıştır.  Matematik, İngilizce, spor, sanat dersleri vererek onlara faydalı olmanın yanı sıra öğrencilerimiz köy halkından kültürlerini öğrenecekler, kendi kültür ve geleneklerimizi de onlara aktaracaklardır. Ayrıca, yardım amaçlı aktiviteler yapacaklardır.

Öğrencilerimizin daha önceki yıllarda olduğu gibi, yöre halkıyla çok iyi ve sıcak iletişimde bulunarak programlanan geziyi tamamlayıp çok önemli kazanımlar edineceklerine eminiz.

Gezimiz Nepal Toplum Hizmeti Koordinatörümüz Fügen Dede başkanlığı’nda ve görevli öğretmenler rehberliğinde gerçekleştirilecektir. Uçuşlar dahil toplam maliyeti 2.500 USD.dır.

Ücretin 12. Sınıflar müdür yardımcısı Gülseren Yayla’ya 02.11.2018 tarihine kadar iletilmesi gerekmektedir.

Program ile ilgili geçmiş yıllara ait izlenimler ve programla ilgili dokümanlar aşağıdaki linklerde paylaşılmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Füsun ERSOY
Okul Müdürü

NEPAL HAKKINDA .
PROGRAM .
NELER GEREKLİ? .
VELİ İZİN DİLEKÇESİ .
MUVAFAKATNAME .
UÇUŞ BİLGİLERİ .
GEÇMİŞ NEPAL TOPLUM HİZMETİ FOTOĞRAFLARI .
.