ÖĞRENCİLERİMİZİN “MERHABA-KREATIVECAMP” BAŞARISI

21.5.2018

9.sınıf öğrencimiz Şevval Tunar, 10.sınıf öğrencilerimiz Onur Sezen ve Nursafar Gulmuradov YFU Türkiye - YFU Almanya tarafından organize edile "Merhaba Kreativcamp"  isimliAlmanya/İsviçre kısa değişim programına burslu olarak katılmaya hak kazanmıştır.

15 Temmuz – 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Halle şehrinde ve İsviçre’de  gerçekleştirilecek olan programa, Türkiye okullarından 40 öğrenci katılacaktır. Programa katılmaya hak kazanan öğrenciler kendi yaşıtları olan diğer Alman öğrencilerle birlikte gençlik merkezinde beraber konaklayıpçeşitli etkinlikler, atölye çalışmaları, seminer ve gezilere katılarak Alman kültürünü tanıma ve Almanca dil pratiği yapma fırsatına sahip olacaklardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.