TED İSTANBUL KOLEJİ SPOR KULÜBÜ FUTBOL A TAKIMI, 1. AMATÖR LİGDE

15.5.2018

TED İstanbul Koleji Spor Kulübü olarak, Futbol A Takımımızın ilk defa katıldığı, Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu İstanbul 2. Amatör Ligi sezon bitimine 3 hafta kala Şampiyonluğunu ilan ederek 1. Amatör Lige çıktı.

Antrenörlüğünü Spor Bölüm Başkanı Uğur Sakaloğlu ile Şamil Kuş’un yaptığı Futbol A Takımı kadromuzda, TED İstanbul Kolejinde okuyup mezun olan dört, okulumuzda eğitim gören Lise 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizden yedi sporcu ve iki Beden Eğitimi öğretmenimiz ile camiamızı her açıdan temsil edecek kişilikte sporcularımız görev almaktadır.

Öğretmen, mezun ve öğrencilerimizi kaynaştıran bu değerli şampiyonluk, TED İstanbul Koleji adına müthiş bir örnek ve gurur kaynağı olmuştur.

Antrenör, öğrenci ve mezunlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.