new

YENİ YIL TRENİ (14-28 Aralık 2018)
28.12.2018

Değerli Velilerimiz,

Okulumuz Sosyal Etkinlikler ve Toplum Hizmeti Bölümü tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen Yeni Yıl Trenimiz bu yıl da okulumuzun girişinde yerini aldı.

Geleneksel Yeni Yıl Trenimiz aracılığıyla ihtiyacı olan çocuklara, yeni yıl hediyeleri göndermek istiyoruz.

Bu yıl hediyeleri göndermek üzere LÖSEV ve Sivas- Gemerek ilçesi Sızır Atatürk  İlkokulunu seçtik. Bu sosyal sorumluluk projesi ile ihtiyaç sahibi çocukları biraz da olsa mutlu etmek, kendi çocuklarımıza da paylaşmayı, sosyal sorumluluk projelerinin anlamlarını öğretmek istiyoruz. Bu nedenle tren için satın aldığınız hediyeleri çocuklarınız ile birlikte seçmeniz ona oyuncağı olmayan bir çocuğu sevindireceğini anlatarak trene birlikte koymanız çok önemli.

Okulda yapacağımız çalışmada da çocuklarımıza tanımadığı ama ihtiyacı olan bir çocuğu mutlu edecek bir hediye seçip getirmelerini söyleyeceğiz ve getirdikleri hediyelerin nereye gideceğini bir sunum ile anlatacağız. Sunumumuzda geçmiş yıllarda tren aracalığı ile yollanan hediyeleri alan çocukların mutlu görsellerine yer vereceğiz. Sizler de evde yardımlaşmanın, paylaşmanın önemi ile ilgili sohbet ederseniz bu duyguları pekiştirmiş oluruz. Hediyeyi çocuğunuzun isteği doğrultusunda seçmeniz, beraber paketlemeniz çocuklarımızdaki farkındalığı arttırmak açısından çok önemli.

Hediyelerimizin kullanılmamış olmasına özen göstermenizi rica ediyoruz. Hediyeyi paketli olarak yollayacaksanız lütfen üzerine bir kart koyarak paketin içinde ne olduğunu net olarak belirtin ki hediye doğru kişiye ulaşsın. Karta çocuğunuzun yaptığı bir resmi de iliştirebilirsiniz. Veya hediyeyi hediye paketi ile birlikte açık olarak da yollayabilirsiniz.

Gelen hediyeler Anaokulu Okul Aile Birliği üyelerimizin desteği ile düzenlendikten sonra büyük bir bölümü LÖSEV’e teslim edilek, bir kısmı da ana sınıfında 12 öğrencisi olan ve ihtiyaç sahibi çocukların olduğu bildirilen Sivas- Gemerek ilçesi Sızır Atatürk  İlkokuluna gönderilecektir.

Anaokulu zemin katında yer alan trenimiz öğrencilerimiz tarafından getirilen hediyeleri kabul edecek ve gelen hediyeleri ulaştırmak üzere 28.12.2018 tarihinde hareket edecektir.

Hediyelerimiz neler olabilir;
-    Okuma Kitabı (anasınıfı ve ilkokul seviyesinde)
-    Kırtasiye Malzemesi (anasınıfında kullanılabilecek boyama ve etkinlik kitapları, boya kalemleri….)
-    Oyuncak (özellikle bebekler ve küçük arabalar),
-    Kutu Oyunları(6-12 yaş aralığı)

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.