new

SERTİFİKA TÖRENİ
8.6.2018

Değerli Velilerimiz,
Öğrencilerimiz Eylül ayında başladıkları okul yaşantılarının bir yılını tamamlamak üzereler. Bizler için  keyifli ve dolu dolu geçen bu yılın ardından, onları yeni ve farklı kazanımlarla bir üst gruba, hazırlık sınıfı öğrencilerimizi ise ilkokula  uğurluyoruz. 08 Haziran 2018 Cuma günü saat 12.00’de Anaokulu giriş katında yapacağımız bayrak töreninin ardından, sizleri sınıflara davet ederek saat 12.15’te öğrencilerimize bu yılı başarıyla tamamladıklarını belgeleyen sertifikalarını vereceğiz. Anaokulu sertifika  törenimiz 12.30’da sona erecektir.
Aynı gün Anaokulumuzda sabah saat 09.00 itibari ile yayınevleri tatil kitapları satışı yapacaklardır. Dileyen velilerimizin satın alabileceği kitaplar ağırlıklı olarak öğretmenlerimizin önerdiği ve yaş grubuna uygun kitaplardan oluşacaktır.
Sertifikaları dağıtacağımız 8 Haziran sonrasında okulumuzun devam ettiğini hatırlatmak isterim. Okulumuzun kapanış tarihi 14 Haziran Perşembe günüdür. Ramazan Bayramı öncesi arife günü olması nedeniyle 14 Haziran’da okul çıkışı saati 13.00 olacaktır.
Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,