new

PORTFOLYO SUNUMLARI
2.6.2018

Değerli Velilerimiz,

Öğrencimizin, 02 Haziran 2018 Cumartesi günü yapacağı PORTFOLYO SUNUMUNDA sizleri de aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz. Sizlere bu gün ile ilgili bazı bilgiler iletmeyi istiyoruz;

•    Sunumlar sınıflarda bireysel olarak yapılacaktır. Sunum günü çocuğunuz, sadece toplantısının olduğu saatte okulda bulunacaktır. Servisle ulaşım olmayacağı için öğrenciler okula sabah servisle değil, size ulaştırdığımız toplantı saatinden birkaç dakika önce sizinle birlikte gelecek, toplantısını tamamladıktan sonra da, yine sizinle birlikte okuldan ayrılacaktır.

•    Küçük ve orta grupta sunumlar 15’er dakika sürecektir. Hazırlık sınıflarında öğrencilerimiz 10 dk İngilizce, 10 dakika Türkçe sunum yapacaklardır.

•    Sunum saatiniz ekteki çizelgelerde belirtilmiştir.  tam zamanında başlamak ve bitirmek konusunda bize yardımcı olmanızı önemle rica ediyoruz.

TOPLANTININ İÇERİĞİ VE SİZDEN BEKLENTİLERİMİZ

•    Öğrencimiz, dönem boyunca kaydettiği gelişimi göstermek için yapmış olduğu çalışma örneklerini sizlerle paylaşacaktır. Sunum sırasında çocuğunuzun yorumlama ve sunum becerilerini yakından gözlemleme fırsatı bulacaksınız.

•    Çocuğunuz, yaptığı sunumla ilgili sizin tepkilerinizden emin olamayabilir. Yaş grubunun özellikleri ve kişilik yapıları doğrultusunda bazen çocuğunuz heyecanlanıp, utanabilir. Çalışmalarını anlatmak veya sorulara cevap vermek istemeyebilir. Vereceğiniz tepkilerin önemini göz önüne alarak, çocuğunuzun sunumu sırasında, ona destek sağlamanızı, onu yüreklendirmenizi rica ediyor ve çocuğunuzda aşırı heyecana yol açmamak için sunumlara en fazla 2 yetişkinin katılmasını öneriyoruz.

•    Sınıf öğretmenleri de öğrencilere destek olmak ve yönlendirmek için sunum süresince orada bulunacaklardır.

Sunumlar ekteki çizelgede belirtilen saatlerde yapılacağından sunum saatinize uymanızı ve size ayrılan süreyi aşmamanızı diğer velilerimizi bekletmemek adına önemle rica ederim.

Desteğiniz ve işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Ayşın AYTANÇ