new

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI
23.4.2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Değerli Velilerimiz,

TED İstanbul Koleji Anaokulu olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı 23 Nisan Pazartesi günü İlkokul Bahçesi’nde gerçekleştireceğimiz “Bahçe Şenliği” ile kutlayacağız.  TED İstanbul Koleji Vakfı Anaokulu ve İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katılımı ile gerçekleşecek etkinliğin programını aşağıda görebilirsiniz.

Dileyen velilerimiz saat 10.00’da başlayacak ilkokul törenine katıldıktan sonra bahçe şenliğine dahil olabilir veya saat 10.30’da gelerek sadece bahçe şenliğine katılabilirler. Bahçe etkinlikleri yaş gruplarına uygun çeşitli aktiviteleri kapsayacak şekilde planlanmıştır. (Babalar ve çocuklar futbol turnuvası, yüz boyama etkinliği, çuval yarışı, bowling, halat çekme, yumurta taşıma yarışması, trambolin….).Anaokulu öğrencilerimiz 23 Nisan günü servis kullanmayacaklar, kutlamalara aileleri ile birlikte katılacaklardır. Öğretmenlerimiz gün boyu etkinliklerin yürütülmesinde görevli olacaklarından, öğrencilerimizin sorumluluğu ailelerinde olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günü, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayram, Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Çocuklarımız için çok anlamlı olan bu günde sizleri de “Bahçe Şenliğimize” bekliyoruz.

Şimdiden tüm dünya çocuklarının bayramını kutlu olsun!

Saygılarımla.

Ayşın AYTANÇ
Okul Müdürü

10:00      İlkokul  Törenin Başlaması – Spor Salonu
10:30      Anaokulu Bahçe Şenliği Başlaması – İlkokul Bahçesi
11.30      Yiyecek-İçecek İkramı
12:30      Okuldan Ayrılış

NOT : Trafik sıkışıklığı yaşanmaması açısından araçlarınızı Macro otopark alanına park etmenizi önemle rica ederiz.