new

23.4.2017

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Değerli Velilerimiz,
TED İstanbul Koleji Anaokulu olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı 23 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Lise Bahçesi’nde gerçekleştireceğimiz “Bahçe Şenliği” ile kutlayacağız. TED İstanbul Koleji Vakfı Anaokulu ve İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katılımı ile gerçekleşecek etkinlik saat 13.00’da sona erecektir.

Bahçe etkinlikleri yaş gruplarına uygun çeşitli aktiviteleri kapsayacak şekilde planlanmıştır. Anaokulu öğrencilerimiz için etkinlik alanı olarak belirlenen yer, Lise Güvenlik Biriminin arkasından başlayarak halı sahaya kadar uzanan çim alandır. Okul Aile Birliğimiz de bu anlamlı günde kendi yaptıkları/ temin ettikleri yiyecek, tişört ve şapkaların satışını yaparak elde ettikleri gelir ile çocukların daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için ihtiyacı olan okulları destekleyecekler.

Anaokulu öğrencilerimiz 23 Nisan günü servis kullanmayacaklar, kutlamalara aileleri ile birlikte katılacaklardır. Öğretmenlerimiz gün boyu etkinliklerin yürütülmesinde görevli olacaklarından, öğrencilerimizin sorumluluğu ailelerinde olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günü, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir. Bu bayram, Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Çocuklarımız için çok anlamlı olan bu günde sizleri de “Bahçe Şenliğimize” bekliyoruz.

Şimdiden tüm dünya çocuklarının bayramını kutlu olsun!

Saygılarımla.

Ayşın AYTANÇ

Okul Müdürü

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI

11:00-12:30 Bahçe Etkinlikleri
12:30 Yemek
13:00 Okuldan Ayrılış

NOT: Anaokulu olarak 21 Nisan Cuma günü, saat 12.50’de 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Bayrak Törenimiz sırasında Ortaokul Bandosunu dinleyeceğiz ve 23 Nisan şarkıları söyleyeceğiz.

Dileyen velilerimiz katılabilirler.