Rehberlik Servisi-Bilişim Teknolojileri Etkinlikleri...

TED İstanbul Koleji İlköğretim Okulu Rehber Öğretmen ve Psikolojik Danışmanı Ferda Şen ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Yeliz Yıldırım iki farklı sempozyumda sunumlar yaptılar.

Sunumların ilki, 22 Mart 2008 tarihinde VKV Koç Özel İlköğretim Okulu ve Lisesi'nde düzenlenen 10. Rehberlik Sempozyumu'nda "Farklı Öğrenme Stillerini Kapsayan Etkinlik Temelli Karakter Eğitimi Uygulama Örnekleri, Bilgisayar Destekli Eğitim Uygulaması-Değerler Çalışması", ikincisi ise 06 Nisan 2008 tarihinde Sabancı Üniversitesinde gerçekleştirilen Eğitimde İyi Örnekler Konferansında "Okullarda Yaşanan Zorbalık Olaylarına Rehberlik Servisi Boyutundan Bakış-Interaktif Uygulamalar" konularında gerçekleşti. Bu alanda görev yapan bilgisayar öğretmenleri, sınıf öğretmenleri ve psikolojik danışmanlar tarafından çok başarılı bulunan sunumlar  ilgiyle izlendi. Ayrıca yapılan çalışmaların müfredata entegre edilebilir olduğu yönünde izleyicilerden geri bildirim alındı.

Her iki sunumda kullanılan sınıf çalışmaları ve BDE yazılımlarının telif haklarının okulumuzda kalması koşuluyla diğer okullarda kullanılması için izleyicilerden talepler geldi.

Öğretmenlerimiz, Sabancı Üniversitesinde gerçekleştirdikleri sunumun sonunda 24 Mayıs 2008 Cumartesi günü İnegöl Vehbi Koç İlköğretim Okulunda düzenlenecek Rehberlik Sempozyumu için de davet aldılar.

Rehberlik ve Bilişim Teknolojileri birimleri tarafından disiplinler arası bir anlayışla sürdürülen verimli ve başarılı işbirliği önümüzdeki yıllarda da devam ettirilecek.

Güncelleme: 20 Nisan 2008

.: Yukarı Çık :.

Geri Dön

Öğrenci İşleri | İnsan Kaynakları | MedyaTED | Kayıt | Online CV | Spor K. | Sardunya | Tursan | TEDMED | Site Haritası | Linkler