MÜDÜR YARDIMCILARI

Gülen Öztürk

gulen.ozturk@tedistanbul.k12.tr

Dahili telefon: 403-604

Muğla doğumludur. Muğla Öğretmen Okulundan mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji ve İdareBölümünde lisansını tamamlamıştır. Eğitim kurumlarında 34 yıl süren  lise öğretmeni ve yöneticilik görevinin 14 yılını yönetici olarak okulumuzda sürdürmektedir.

5. Sınıf Müdür Yardımcısı

Fatma Ulucan

fatma.ulucan@tedistanbul.k12.tr

Dahili telefon: 405-622

İzmir’de doğdu. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Bölümü’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı. Bilgisayar sistemleri üzerinde çalışarak, Microsoft Certified System Engineer sertifikasını aldı. 2001-2002 eğitim ve öğretim yılından itibaren TED İstanbul Koleji’nde çalışmaktadır. 2004 yılı itibariyle Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanı olarak ve 2013-2014 yılı itibariyle müdür yardımcılığı görevini sürdürmektedir.

6. Sınıflar Müdür Yardımcısı

Pam Seyitoğlu

Nesrin Akyöndem

nesrin.akyondem@tedistanbul.k12.tr
Dahili telefon: 404-605

İzmir doğumludur.  İzmir Buca Eğitim Enstitüsü Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden  mezun olup, lisansını Anadolu Üniversitesi’nde tamamlamıştır. Milli Eğitim Bakanlığı Fransızca Formatör öğretmenidir. Fransız  ve Türk Hükümetleri  işbirliğiyle  kurulan  pilot  okulda,  Fransa’da ve ülkemizde  çeşitli projelerde  görev almıştır.  Kurumumuzda  2002 yılından itibaren Fransızca Öğretmeni  ve Zümre Başkanı olarak çalışmıştır. Halen Fransızca Zümre Başkanlığının yanı sıra müdür yardımcılığı görevini de sürdürmektedir.

8. Sınıflar Müdür Yardımcısı
Ceyhun Özbal

ceyhun.ozbal@tedistanbul.k12.tr

Dahili telefon: 406-607

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Brunel Üniversitesi Gençlik ve Toplumsal Eğitim Yöneticiliği Yüksek Lisans Programını tamamladı. Özbal, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı itibariyle TED İstanbul Kolejinde Ortaokul Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

.: Yukarı Çık :.

Guvenli İnternet