Nullamlacus dui ipsum

Nullamlacus dui ipsum conseque loborttis non euisque morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque congue magnis vestibulum quismodo nulla et feugiat. Adipisciniapellentum leo ut consequam ris felit elit id nibh sociis malesuada.

Continue Reading »

Teachers Login Here

Teachers Login Form

Pupils Login Here

Pupils Login Form

BTEC

BTEC PROGRAMINI BAŞARI İLE TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ SERTİFİKALARINI ALDILAR

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında BTEC Social Media, BTEC Mathematical Applications ve BTEC Applied Science programlarını başarı ile tamamlayan ortaokul öğrencilerimiz 17.09.2018 tarihinde düzenlenen törende uluslararası sertifikalarını aldılar.

Açılımı İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu olan BTEC programı , işletme ve teknolojik eğitimlere yeni bir bakış açısı getiren ve geliştiren eğitim anlayışıdır. Amacı, mevcut eğitim sistemine uygulama odaklı, pratik ve canlı bir modern eğitim modeli ile alternatif sunmaktır.

BTEC derslerine devam eden öğrenciler 21. Yüzyıl öğrenme becerilerini de kapsayacak şekilde üniversite ve iş yaşamına hazırlanırken uluslararası geçerliliği olan sertifika ile kazanmış oldukları becerileri belgeleme imkanına sahip olmaktadır.

TED İstanbul Koleji-2017