KAYIT İŞLEMLERİ

Sayın Okul Müdürleri ve Rehber Öğretmenleri,
09 Mayıs 2015 tarihinde TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumlarında gerçekleşecek olan 17.Rehberlik Sempozyumu dinleyici başvuru kayıtlarınızı 30 Mart 2015 - 24 Nisan 2015 tarihleri arasında aşağıda belirtilen adımları takip ederek yapabilirsiniz.

KAYIT İŞLEMLERİ:
Ücret: Özel Okullar Derneği Üye Okulları Katılımcıları 50 TL, üye olmayan diğer katılımcılar için 70 TL’dir.
Sempozyuma dinleyici olarak katılabilmeniz için izlenecek adımlar;
1. Aşağıda belirtilen banka ve hesap numarasına izleyici ücretinizi yatırınız.
BANKA ADI: DENİZBANK KAVACIK ŞUBESİ
HESAP ADI: TED İSTANBUL KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI İKTİSADİ İŞLETMESİ
IBAN NO: TR66 0013 4000 0038 2605 5000 04
ÖNEMLİ NOT: Ödeme yaparken OKUL/KURUM/KURULUŞ ADI ve KATILIMCI SAYISINI DEKONT AÇIKLAMA KISMINDA belirtiniz. Ödeme yaptığınız dekontu rehberlik@tedistanbul.k12.tr mail adresine gönderiniz.

2. Her bir katılımcı için ayrı ayrı olacak şekilde Dinleyici Başvuru Formu’nun her bir alanını eksiksiz olarak doldurunuz.

3. Dinleyici Başvuru Formu ile banka dekontu üzerindeki okul/kurum/kuruluş adının aynı olması gerekmektedir.
Not1: Başvurunuz tamamlandığında bilgileriniz kontrol edilerek e-posta adresinize onay mesajı gönderilecektir.
Not2: Sempozyum günlük akış programı ektedir.
Not3: Dinleyici Kayıt Formunda katılmak istediğiniz sunumları seçmeniz gerekmektedir. Paralel Sunum Oturumlarında seçeceğiniz sunumları içeren bir yaka kartı basılarak sempozyum günü size teslim edilecektir.
Not4: Sempozyumda yapılacak Vak’a sunumunun ardından tüm dinleyici konuklarımız Vak’a Atölyelerine yönlendirilecek, atölyelerde Vak’a ile ilgili çözüm önerileri tartışılacak ve bu öneriler üzerinden sempozyumun kapanışında Süpervizör bir değerlendirme konuşması yapacaktır.