VELİ SEMİNERİ
3.3.2018

03 Mart Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz 2.Veli Sempozyumu etkinliğimizde K-12 velilerimizle bir araya gelme fırsatı yakaladık. 3 oturum şeklinde yapılan sempozyumda birbirinden değerli sunumlarla velilerimize bilgilerimizi aktarma, düşüncelerimizi paylaşma, yeni bakış açıları verebilme amacını taşıdık. 1. ve 2. Oturumlarda PDR Bölümü olarak 7 ayrı sunumla velilerimizin karşısına çıktık. “Okul öncesi dönemde görülen uyum ve davranış sorunları”, “ Bugün ne oynayalım?”, “ Yaratıcı çocuklar yetiştirmek”, “ Çocuklarımızı geleceğe hazırlamakta "Duygularımızı yönetmenin önemi", “ Aşil sendromu: gizli başarısızlık korkusu”, “ Çocuklarda duygusal zeka ve gelişimi”, “ Motivasyonda geribildirim ve beklentinin önemi”, “ Kariyer yolculuğunda anne babanın rolü”, başlıklarında velilerimize aktarımlarımızı gerçekleştirdik.

Yrd. Doç. Dr. Alper Şahin “ Çocuktan-Ergene-Anne-Baba olma deneyimi” sunumunda doğumla başlayan ve ergenliğe kadar devam eden süreçte çocukların birey olarak geçirdikleri aşamaları ve karşılaştıkları durumlar üzerine ailelerin dikkat edebileceği detayları vurguladı.

Velilerimizden aldığımız geri bildirimlerde yapılan sempozyumun amacına ulaştığını gözlemlemiş olduk. Veli Sempozyumunun gerçekleşmesinde katkısı bulunan Okul Müdürlerimize, öneri-görüş ve yardımlarıyla sürece aktif destekleri olan Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Lise Okul Aile Birliklerimize, birbirinden değerli sunumlar yaparak verimli bir sempozyum gerçekleşmesini sağlayan konuk Uzmanmıza ve PDR Uzmanlarımıza teşekkür ederiz.