İNGİLİZCE DUBLAJ YARIŞMASI
14.1.2017

14 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilen İngilizce Dublaj yarışmasına 6.sınıf öğrencilerimizden Melis Bakar, Lara Begüm Yener, Zeynep Özlü ve Leyla Kaptanoğlu katıldılar. Birinci tura önceden hazırladıkları bir film ile katılan öğrencilerden, ikinci turda daha önce görmemiş oldukları bir filmin belirlenen bir kısmına dublaj yapmaları istendi. Öğrencilerimiz hem birinci turu hem de ikinci turu başarıyla tamamlayarak, on üç okul arasından ikinci oldular.
Jüri üyelerinin profesyonel dublaj sanatçısı olduğu bu yarışmaya ilk defa katılan öğrencilerimizin böyle güzel bir başarıya imza atması kendilerini çok sevindirirken, biz İngilizce öğretmenleri de gururlandırdı.

Öğrencilerimizi gösterdikleri yaratıcılık, öz güven ve başarılarından dolayı kutluyor, kendilerine bu konuda destek veren ve yönlendiren İngilizce öğretmenimiz Emine Yaman’a da teşekkür ediyoruz.