11.MESLEKLER GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

9.11.2017

16 Meslek odasında 48 konuğun katılımıyla Mimarlık, Tıp, Hukuk, Reklamcılık, Endüstri mühendisliği, Ekonomi-Finans, Bilgisayar mühendisliği, Uçak Mühendisliği, Moda tasarımı, Psikoloji, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Tiyatro, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Diyetisyenlik, Gastronomi bölümlerinin tanıtımını lise öğrencilerimize gerçekleştirdik. Her meslek odasında üniversiteden akademisyen-alanda çalışan meslek uzmanı-üniversite öğrencisi eşliğinde yapılan sunumlarla öğrencilerimiz ilgi duydukları meslekleri daha yakından tanıma imkanı buldular, merak ettikleri tüm sorulara yanıt bulmaya çalıştılar. Öğrencilerimizin kariyer hedefleri için doğru bilgiler edindikleri bu etkinliğimize katkılarından dolayı başta gelen tüm konuklarımıza, etkinliğin gerçekleşmesinde çok yoğun emek harcayan 10.sınıf öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.