"BOOK CHARACTER DAY" ETKİNLİĞİ
11.1.2018

İngilizce Bölümü olarak 4.sınıf öğrencilerimizle onları kitap okumaya teşvik etmek ve kitap karakterlerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla Book Character Day etkinliği gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz, kendi seçtikleri bir kitabı okuyup ve kitaptaki favori karakterlerini incelediler. Kostüm ve çeşitli aksesuarlarla seçtikleri karakterlere büründüler. 3.sınıf öğrencileri ise onları ziyaret ederek karakterleri ile ilgili onlara sorular sordular. Sunumlardan sonra ise ünlü çocuk romanından uyarlanan “Charlotte’s Web” isimli filmi izleyip keyifli vakit geçirdiler.

4.sınıf öğrencileri arasında düzenlenen kitap ayracı yarışmasında ilk üçe giren öğrencilerimiz belli oldu.
4A sınıfından Eylül Acarbay’ın yapmış olduğu kitap ayracı jüri tarafından birinci seçildi. 4C sınıfından Yağmur Yüksel ikincilik, Ezginaz Korkmaz ise üçüncülük kazandı. Öğrencilerimize okul müdürümüz Belma Asam tarafından sertifikaları takdim edildi. Güzel bir anı olarak kalması için birinci seçilen kitap ayracı basılarak tüm 4.sınıf öğrencilerimize hediye edilecektir.